Marrakech drugic 12.8.08

No pa sva spet tukaj…

Spet na mestu kjer sva zacela to najino prelepo avanturo 🙂 . Na zalost in veselje (nekaj vmes) se pocasi bliza dan D… dan odhoda v Spanijo.

Ja ja… Ne pozabite da nama ostane se cela sobota za raziskovanje Barcelone 🙂 .

V glavnem vse je super, sama pa sva mocno presenecena nad vsoto denarja, ki nama je ostal za te zadnje dni. Nobeden ni racunal da bo ostalo toliko 🙂 . Sedaj lahko v miru nakupujeva na najvecji trznici v Maroku, ki je res enormna in vedno polna ljudi. Upava da bodo na letaliscu spregledali kaksno kilo ali dve… 🙂

Zadnje tri dni bova tako raziskala se Marrakech, malo nakupovala in seveda uzivala 100 ali se vec na uro.

Sigurno se javima v soboto zjutraj iz Barcelone, mogoce pa se kaj iz Marrakecha…

Do naslednjega javljanja in skorajsnjega snidenja pa SALLAM ALLEJKUM od veselih popotnikov…

P.S. Da ne pozabim omeniti se tega: polzi v pekoci omaki so ODLICNI!!! (Grega)

LP G&J

3 Responses to “Marrakech drugic 12.8.08”

  1. janez Says:

    Ojla popotnika!
    Počasi je že čas, da končata avanturo in prideta domov. Se ne, da smo vama nevoščljivi, le pograšamo vaju že zelo….. Doma vse po starem, vreme imamo še lepo, za konec tedna, ko prihajat vidva, pa napovedujejo dež. Še nebo se bo zjokalo zaradi konca vajine avanture, ki kot vse kaže ne bo povsem izčrpala vajinih fin. pasov. Uživajta še te dni v daljni deželi, pazita se in pridita čimprej. Pozdravi in poljubčki od vseh, tudi ome in dedija, ki pa se počasi že pripravlajta na svojo avanturo na Jadranu.
    Pazita drug na drugega in imejta se še naj, naj….
    Metka, Jani

  2. Daša Says:

    Joj, kak fajn vaju je brat….iz potopisov se da razbrat, kako uživata:)
    Marrakech je res meka za nakupovanje, sam cenkat se je treba-sem ziher, da sta to v teh tednih že osvojila:) Na Ryanair pa le pazita-meni so prejšnji teden zatežili zaradi 3 kil preveč (“Madam, plačati morate 45 evrov!!!! Ali pa če prestavite nekaj stvari v ročno prtljago:)!”) In mi je nekako uspelo stvari prebekslat in gl. ruksag spravit na 15,5 kile, sem mela pa pol 3 kose ročne prtljage, ki je pokala po šivih…ampak noben ni nič rekel:) Tak da kr pridno nakupujta:)

    Vsaka čast Grega za polže-jaz nisem bila tako pogumna:)

    Uživajta*

  3. H+E Says:

    Esselamu!
    Kot pravita je dan P(rihoda) res že skoraj tu, ampak ne pozabita, da je šele sreda! Torej “ACTION”,! Nič čakat, da kaj ne uide ali gre mimo vaju.

    Kot se za nas starejše spodobi sva vaju ene 2x pozabila pozdraviti v imenu MI-MA, ki sta še na Pelješcu. Zato to urejava zdaj: Prejmita 3X2 pozdrava v njihovem imenu! Ok? (Ma ne okol govort).

    Polži kaj? V pekoči omaki? MMMMMMMMM in MMMMMMMMMMMMM!!!
    Tu najdeš pa samo tiste prozorne z vrtov. Pa še tiste bo s sušo vzel hu..č.

    UŽIVAJTA, RASTURAJTA OB SPREMSTVU DL-ja pa pazita nase še preostanek.
    In še Lp-jček
    od H+E

Leave a comment