Fes 10.8.08

Hojla!!!

Javljava se iz drugega in hkrati najvecjega imperialnega mesta v Maroku. Vceraj sva pohajkovala po Meknesu in ne glede na 45 stopinj je bilo fenomenalno saj je mesto res cudovito. V enem dnevu sva si ogledala vse mozne znamenitosti mesta kljub temu da sva vstala ze ob 6.00.

Danes sva do popolnosti izkoristila dan v Fesu, si ogledala kako barvajo in obdelujejo usnje, si ogledala kompletno medino in malo nakupovala :). Mesto nama je bilo zelo vsec a zal se morava ze jutri odpraviti proti Marrakechu saj se najino potovanje nezadrzno bliza koncu.

Javima se se iz Marrakecha kjer bova zapravila se zadnje dirhame. K sreci jih imava se dovolj tako da bova z veseljem obiskala Djemo el Fna in probala nakupiti cimvec lepih stvari. Seveda kolikor bo dopuscala teza prtljage :).

Zaenkrat lep pozdrav vsem skupaj in lepo da prihajajo se novi komentarji :).

Midva se odpravljava na vecerjo potem pa malo raziskat se nov del mesta. Jutri pa naju caka 8 urna voznja z vlakom do Marrakecha…

 

Sallam allejkum

G&J

2 Responses to “Fes 10.8.08”

  1. janez Says:

    Ojla turista!
    Saj je že počasi zadnji čas, da gresta k koncu avanture. Se malo hecamo. Uživajta še naprej teh šest dni, imejata se lepo in pazita drug na drugega. Doma vse po starem, vsi vaju pozdravljajo, tudi oma in dedi in seveda “belko”.
    Pozdrav in imejta se naj…
    Metka Jani

  2. Matic Says:

    Ahoj!
    Komaj sem najdo čas, da sem si mal pogledal slike in reportaže. Vidim, da vama ne gre slabo in ziher uživata 100 na uro.;) No lepo se mejta še te zadnje dni, pa se vidimo, ko se srečamo.

    lp

Leave a comment